Lasītāju receptes

saulux3 2008-06-09

Olas ceptas gaļas svārciņos


100g maltās gaļas,
100g sīki sagriezta kāposta,
1 sīpols,
1 ēdamkarote sīki sakapātu pētersīļu zaļumu,
kečups,
3 olas,
3 ēdamkarotes miltu,
sviests,
pipari.

Sīki sagrieztos kāpostus brīdi pavāra vieglā sālsūdenī, nokāš. Sīpolu sīki sagriež. 2 olas cieti novāra, notīra un pārgriež uz pusēm.
Malto gaļu, kāpostus, sīpolu, 1 ēdamkaroti miltu, pētersīļu zaļumus, samaisa ar olas dzeltenumu, pievieno garšvielas pēc garšas, labi samīca.
Katru olas pusīti vienmērīgi apliek ar gaļas masu, apviļā miltos. Liek uz cepešpannas, kura labi izsmērēta ar sviestu. Cep 10 minūtes 170 grādu temperatūrā. Tad izņem, apsmērē ar kečupu un cep vēl 5 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Hita “APOLOGIZE” radītāji “ONEREPUBLIC” izdod albumu

Savu debijas albumu “Dreaming Out Loud” nupat izdevusi amerikāņu rokgrupa “OneRepublic”, kas slavas zenītā nonāca, pateicoties pašlaik topu virsotnēs esošajam Timbaland producētajam hitam “Apologize”....