Lasītāju receptes

Cepts lasis ar gremolata salsu

ligatt 2008-06-06

Cepts lasis ar gremolata salsu

4 ēdājiem
gatavošanas laiks
15 minūtes
4 laša filejas gabali bez ādas
sāls, svaigi malti baltie pipari
nedaudz eļļas cepšanai

salsai
1 krietna bunte pētersīļu
1 liela ķiploka daiviņa
miziņa no 1 citrona
1 ēdk. olīveļļas

Galvenais ir lasi nepārcept, lai tas nekļūtu sauss. Lielisks papildinājums būs šī aromātiskā itāliešu salsa.

Pagatavo salsu. Sīki sasmalcini pētersīļus un liec tos piestiņā. Saspaidi ķiploku un liec turpat kopā ar citrona miziņu un olīveļļu. Ar piestas sastrādā visu, cik smalki vien vari. Noliec malā.
Cep lasi. Uzkarsē pannu ļoti karstu un iezied ar nedaudz eļļas. Sasāli un sapiparo filejas un cep no katras puses 1 minūti.Liec uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem, pārklāj ar gremolata salsu un nekavējoties pasniedz.



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Aleksejs Naumovs. "Dzimšanas diena". Glezniecība

„DZIMŠANAS DIENA”  —  katrs zinām, ka tie ir svētki, kas aicina just prieku par dzīvi,  apzināties, ka tas ir vērtīgākais, kas mums pieder — katram atvēlētais laiks,...