Lasītāju receptes

Lašmaizītes

ligatt 2008-06-06

Lašmaizītes

Sastāvdaļas
Baltmaize
Olīveļļa
Loki
Lasis
Sojas mērce
Romiešu salātu lapas
Greipfrūts

Pagatavošana
Šo maizīšu pamatideja ir svaiga, skāba un sāļa garša.
Tās ir lieliskas uzkodas pie pasēdēšanas un vīna vai alus iemalkošanas.
Maizi sagriež šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un uz pannas apgrauzdē.
Pārējās sastāvdaļas kārto cik daudz gribās pēc vēlēšanās.
P.S. Iesaku lasi mazliet pamarinēt sojā un lokos.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Sezārija Evora koncerta laikā uzpīpē un iedzer (koncerta apskats)

10. aprīlī, Latvijā jau ceturto reizi viesojās Sezārija Evora, kuru bieži vien mēdz saukt par „baskājaino dīvu” un „mornu karalieni”. Šie vārdi patiesi apstiprinājās, jo arī...