Lasītāju receptes

Lašmaizītes

ligatt 2008-06-06

Lašmaizītes

Sastāvdaļas
Baltmaize
Olīveļļa
Loki
Lasis
Sojas mērce
Romiešu salātu lapas
Greipfrūts

Pagatavošana
Šo maizīšu pamatideja ir svaiga, skāba un sāļa garša.
Tās ir lieliskas uzkodas pie pasēdēšanas un vīna vai alus iemalkošanas.
Maizi sagriež šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un uz pannas apgrauzdē.
Pārējās sastāvdaļas kārto cik daudz gribās pēc vēlēšanās.
P.S. Iesaku lasi mazliet pamarinēt sojā un lokos.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

Jānis Osis Piemiņas izstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) ar turpinājumu Hēges zālē no 2009.gada 15.maija līdz 5.jūlijam būs skatāma gleznotāja Jāņa Oša...