Lasītāju receptes

Lašmaizītes

ligatt 2008-06-06

Lašmaizītes

Sastāvdaļas
Baltmaize
Olīveļļa
Loki
Lasis
Sojas mērce
Romiešu salātu lapas
Greipfrūts

Pagatavošana
Šo maizīšu pamatideja ir svaiga, skāba un sāļa garša.
Tās ir lieliskas uzkodas pie pasēdēšanas un vīna vai alus iemalkošanas.
Maizi sagriež šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un uz pannas apgrauzdē.
Pārējās sastāvdaļas kārto cik daudz gribās pēc vēlēšanās.
P.S. Iesaku lasi mazliet pamarinēt sojā un lokos.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Grupa „Ēnas” mūk no „skūtgalvjiem”

Šobrīd aizrit pēdējie darbi ap grupas pirmo albumu, kas tika ierakstīts jau vasarā, notiek aktīva koncertēšana dažādos pasākumos, piedalīšanās konkursos, taču neskatoties uz to,...