Lasītāju receptes

Lašmaizītes

ligatt 2008-06-06

Lašmaizītes

Sastāvdaļas
Baltmaize
Olīveļļa
Loki
Lasis
Sojas mērce
Romiešu salātu lapas
Greipfrūts

Pagatavošana
Šo maizīšu pamatideja ir svaiga, skāba un sāļa garša.
Tās ir lieliskas uzkodas pie pasēdēšanas un vīna vai alus iemalkošanas.
Maizi sagriež šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un uz pannas apgrauzdē.
Pārējās sastāvdaļas kārto cik daudz gribās pēc vēlēšanās.
P.S. Iesaku lasi mazliet pamarinēt sojā un lokos.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Atklās Dziesmu svētkiem veltītu izstādi

4.aprīlī plkst. 16.00 Gulbenes Vēstures un mākslas muzejā notiks jaunas izstādes atklāšana. Šoreiz to piedāvās TLMS „Sagša”, kas veidojusi izstādi „Vispārējo Dziesmu un deju...