Lasītāju receptes

Lašmaizītes

ligatt 2008-06-06

Lašmaizītes

Sastāvdaļas
Baltmaize
Olīveļļa
Loki
Lasis
Sojas mērce
Romiešu salātu lapas
Greipfrūts

Pagatavošana
Šo maizīšu pamatideja ir svaiga, skāba un sāļa garša.
Tās ir lieliskas uzkodas pie pasēdēšanas un vīna vai alus iemalkošanas.
Maizi sagriež šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un uz pannas apgrauzdē.
Pārējās sastāvdaļas kārto cik daudz gribās pēc vēlēšanās.
P.S. Iesaku lasi mazliet pamarinēt sojā un lokos.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Akcija "Atsūti savu bildi un dodies "ietusēt" ar SCOOTER!" noslēgusies

Faster....Harder....SCOOTER...
Noslēdzot vasaras sezonu, Ogres estrādē 6. septembrī viesosies vācu tehno grupa SCOOTER!
...