Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-26

Karstmaizītes

Sastāvdaļas:
Baltmaize-vesela, desa, šķiņķis, gurķi marinēti, tomāti, marinētas sēnes, paprika, siers un tomātu mērce. Follijs.

Pagatavošana: (laiks: 15 minūtes)

Griežam baltmaizi horizontāli pušu izgriežam viduci-veidojas tāda kā laiviņa.Smērējam ar sviestu ,tad sākam to pildīt desu vai šķiņķi,marinētām gurķu šķēlītēm, tomātu šķ. sasmērējam ar tomātu mērci varam likt klāt papriku,sēnes marinētas un kā beidzamo rīvētu sieru.Tad abas "laiviņas"ietin follijā vēlams tā - lai follijs neskartos klāt sieram un liek karstā cepeškrāsnī.Tā pat var taisīt arī saldās maizes ar āboliem,banāniem un pārliet ar saldinātu krējumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Jaunais vilnis 2009

No 28. jūlija līdz 2. augustam Dzintaru koncertzālē Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis 2009”.

Programma īsumā:
28.jūlijs – Konkursa...