Lasītāju receptes

penelope 2008-04-25

Omlete ar sieru

3 lielas olas
nedaudz piena
2 ēd. karotes krējuma
Garšvielas
piciņa sviesta
3 ēd. karotes rīvēta Parmas siera, var izmantot arī citu sieru
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220°C.
Iesit olas traukā. Pievieno pienu, krējumu un garšvielas un viegli sakuļ. Lielā čuguna vai nepiedegošā pannā, karsējot uz vidējas uguns, izkausē sviestu. Uzlej uz pannas olu kulteni un cep 1 minūti. Samazini karstumu un cep vēl 1 minūti.
Pārkaisi omletei sieru. Turpini cept, kamēr gandrīz gatavs. Ieceļ pannu cepeškrāsnī, lai vēl dažas minūtes pakarst.
pasniedz ar lapu salātiem un citiem svaigiem dārzeņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Andra Ērgļa albums “Sirdspuksti” saņems Platīna disku!

Andra Ērgļa solo albums “Sirdspuksti” tika izdots 24.martā un kopš tā izdošanas ir pārdots vairāk kā 10 000 šī albuma eksemplāru, par ko pēc “Latvijas mūzikas producentu...