Lasītāju receptes

penelope 2008-04-25

Omlete ar sieru

3 lielas olas
nedaudz piena
2 ēd. karotes krējuma
Garšvielas
piciņa sviesta
3 ēd. karotes rīvēta Parmas siera, var izmantot arī citu sieru
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220°C.
Iesit olas traukā. Pievieno pienu, krējumu un garšvielas un viegli sakuļ. Lielā čuguna vai nepiedegošā pannā, karsējot uz vidējas uguns, izkausē sviestu. Uzlej uz pannas olu kulteni un cep 1 minūti. Samazini karstumu un cep vēl 1 minūti.
Pārkaisi omletei sieru. Turpini cept, kamēr gandrīz gatavs. Ieceļ pannu cepeškrāsnī, lai vēl dažas minūtes pakarst.
pasniedz ar lapu salātiem un citiem svaigiem dārzeņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Ričards Klaidermans „piepilda” dvēseles (koncerta apskats)

Pasaulē populārākais instrumentālās klaviermūzikas izpildītājs Ričards Klaidermans atkal un atkal iepriecina savus klausītājus un mūzikas atbalstītājus Latvijā....