Lasītāju receptes

diena 2007-07-13

Gardums no baltmaizes

Ņem sagrieztu baltmaizi, uzsmērē sviestu vai margarību. Virsū uzliek sarīvētu ābolu masu, pārlej ar skābu krējumu, uzber cukuru, kanēli. Liek cepeškrāsnī un cep kamēr gatavs. Ātri, lēti, garšīgi !

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
lisa
laba aabolmaize:)
17.07.2007. plkst. 23:58

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

Aleksandra Buinova koncerts pārcelts uz nākamā gada februāri

20.augustā ieplānotā Krievijas estrādes dziedātāja Aleksandra Buinova uzstāšanās Dzintaru koncertzālē ir pārcelta uz 2009.gada 13.februāri, un tā notiks Rīgas Kongresu namā. Koncerta...