Lasītāju receptes

d_kundze 2008-01-20

Sviestmaize-"Eksotika" ar biezpienu un apelsīniem

Rozīnes pārlasa, nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un tur 5 minūtes. Rozīnes nosusina, samaisa ar biezpienu un medu. Uz maizes šķēlēm liek biezpiena masu, pārliek ar apelsīna ripiņām vai daiviņām.
Vienkarshi,veseliigi un tajaa pashaa laikaa dikti njammiigi un erti panemamas liidzi tarucinjaa dodoties arpus maajas!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Dziedātājam Mikam Saulītim uzradies kvēls pielūdzējs

Jau mēnesi muzikālais restorāns Dejavu (Brīvības iela 151, ieeja no Cēsu ielas) piedāvā saviem apmeklētājiem ceturtdienās baudīt kāda mākslinieka uzstāšanos. Līdz šim muzikālā...