Lasītāju receptes

d_kundze 2008-01-20

Sviestmaize-"Eksotika" ar biezpienu un apelsīniem

Rozīnes pārlasa, nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un tur 5 minūtes. Rozīnes nosusina, samaisa ar biezpienu un medu. Uz maizes šķēlēm liek biezpiena masu, pārliek ar apelsīna ripiņām vai daiviņām.
Vienkarshi,veseliigi un tajaa pashaa laikaa dikti njammiigi un erti panemamas liidzi tarucinjaa dodoties arpus maajas!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Elīnai Krastiņai jauns dziesmas videoklips

Pagājušās nedēļas nogalē Valmierā naktsklubā “Kāre” notika dziedātājas Elīnas Krastiņas jaunākās dziesmas "Stay" video klipa prezentācija. Elīna Krastiņa ir ne tikai...