Grauzdiņi no kārtainās mīklas

Grauzdiņi no kārtainās mīklas

Pildījuma pagatavošana - sajauciet sieru ar tomātiem, olu dzeltenumiem, papriku, baziliku un gredzentioņos sagrieztām olīvēm.

Mīklu izrullējiet plāksnē 0,7 cm biezumā, ieziediet ar izkausētu sviestu, sagrieziet trīstūros un lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu. Uz mīklas lieciet pildījumu un cepiet 10-15 min 220 oC. Pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
rikii
Izmēģināju, gardas, bet nākošo reizi nelikšu klāt olīves. Tas jau gan gaumes jautājums
07.01.2014. plkst. 17:28
Izskatās pēc picas! Varētu būt garšīgi!
05.10.2007. plkst. 15:16
kārtainā mīkla ir labā .
23.07.2007. plkst. 13:28
Man arī patīk ,
19.07.2007. plkst. 15:31
kaartainaa miikla ir ideaala
17.07.2007. plkst. 20:35

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Sērijas “Pasaku lāde” ietvaros klajā nāk “Pīters Pens”

Ar Hipotēku bankas atbalstu kompānija “Platforma Music” klajā laidusi jau desmito sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” kompaktdisku, kurā šoreiz iekļauts Džeimsa Berija...