Lavašs ar cūkgaļu

Lavašs ar cūkgaļu

Cūkgaļas šķēlītes ieziediet ar seleriju un sāli; apcepiet daļā eļļas un izņemiet no pannas. Uz tās pašas eļļas apcepiet sagrieztus sīpolus.

Mērces pagatavošana - izspiediet no citrona 1 tējk. sulas. Atlikušo eļļu sajauciet ar citronu sulu, sāli, ķiplokiem un zaļumiem.

Lavašu sagrieziet 4 daļās. Pirms pasniegšanas lavašu aplejiet ar mērci, virsū lieciet gaļas šķēlīti, sīpolus un aplejiet ar atlikušo mērci. Salokiet lavašu konvertē un pasniedziet ar tomātu sulu.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ja gaļai pievieno rīvētu sieru, tad ietītu lavašā uz 15 min. patur karstā cepeškrāsnī, tad ir vēl garšīgāk.
21.12.2008. plkst. 15:57
Gardais paēdiens ;
07.11.2007. plkst. 20:08
turos tikai pie lavaša - un tāda pavisam plāna ,
07.11.2007. plkst. 08:21
Un vēlreiz lavašs.
14.09.2007. plkst. 19:15
afafdfdf
oki
17.08.2007. plkst. 11:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Izstāde „Latvijas valsts apbalvojumi”

No 18. jūlija Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzejā būs apskatāma izstāde „Latvijas valsts apbalvojumi”....