Lavašs ar cūkgaļu

Lavašs ar cūkgaļu

Cūkgaļas šķēlītes ieziediet ar seleriju un sāli; apcepiet daļā eļļas un izņemiet no pannas. Uz tās pašas eļļas apcepiet sagrieztus sīpolus.

Mērces pagatavošana - izspiediet no citrona 1 tējk. sulas. Atlikušo eļļu sajauciet ar citronu sulu, sāli, ķiplokiem un zaļumiem.

Lavašu sagrieziet 4 daļās. Pirms pasniegšanas lavašu aplejiet ar mērci, virsū lieciet gaļas šķēlīti, sīpolus un aplejiet ar atlikušo mērci. Salokiet lavašu konvertē un pasniedziet ar tomātu sulu.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ja gaļai pievieno rīvētu sieru, tad ietītu lavašā uz 15 min. patur karstā cepeškrāsnī, tad ir vēl garšīgāk.
21.12.2008. plkst. 15:57
Gardais paēdiens ;
07.11.2007. plkst. 20:08
turos tikai pie lavaša - un tāda pavisam plāna ,
07.11.2007. plkst. 08:21
Un vēlreiz lavašs.
14.09.2007. plkst. 19:15
afafdfdf
oki
17.08.2007. plkst. 11:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” izdotas Jāņa Ezeriņa „Noveles”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists piektais izdevums - rakstnieka Jāna Ezeriņa (1891- 1924) noveļu izlase. Aktieris Juris Strenga niansēti un intonatīvi bagātīgi...