Krekeri ar pastu no kūpinātas skumbrijas (2)

Komentāri (7) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
pepe
izmēģināju..., recepti noteikti vajag papildināt vai nu ar vārītu olu,vai ar ko citu,kas atmaidzinātu garšu,jo sanāca tik sāļa,ka šķebināja
02.09.2008. plkst. 21:06
Krekerus vienmēr mīļoju .
14.09.2007. plkst. 19:14
un kūpināta skumbrija !,
23.07.2007. plkst. 16:17
Fileja jau nu ir labā,
19.07.2007. plkst. 15:35
Tiešām !!!!
09.07.2007. plkst. 10:14
Nu bet tikai izskatās....
28.06.2007. plkst. 09:28
Izskatās ļoti gardi!!!
27.06.2007. plkst. 20:01

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Bilanebila Party

Radošais duets “Bilanebila” turpina priecēt nakts klubu apmeklētājus ar kvalitatīvu un emocionālu deju mūziku. Kārtējā dueta uzstāšanās notiks 21. augustā klubā...