Krekeri ar pastu no kūpinātas skumbrijas (2)

Krekeri ar pastu no kūpinātas skumbrijas (2)

Skumbrijas fileju sagrieziet un samaliet gaļas mašīnā, tad pievienojiet sviestu, piparus un sakuliet līdz veidojas vienveidīga masa. Tad šo masu ar šprici izspiediet uz krekeriem un apberiet ar sarīvētu citrona mizu. Dekorējiet ar olīvju ceturdaļām un zaļumiem.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
pepe
izmēģināju..., recepti noteikti vajag papildināt vai nu ar vārītu olu,vai ar ko citu,kas atmaidzinātu garšu,jo sanāca tik sāļa,ka šķebināja
02.09.2008. plkst. 21:06
Krekerus vienmēr mīļoju .
14.09.2007. plkst. 19:14
un kūpināta skumbrija !,
23.07.2007. plkst. 16:17
Fileja jau nu ir labā,
19.07.2007. plkst. 15:35
Tiešām !!!!
09.07.2007. plkst. 10:14

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vidēji vienā šokolādes batoniņā ir atrodamas 8 insektu kājas

Pasākumi

Mākslinieces LINDAS FREIBERGAS personālizstāde “IR LABI”

Studiju gados Latvijas Mākslas akadēmijā vārdi „ir labi” simbolizē jautājumu - vai šis mākslas darbs ir pietiekami labs dotajam uzdevumam, savukārt pēc studiju beigšanas - tā ir...