Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Šķiņķa - plūmju kanapē

zaļie lociņi
melnās žāvētās plūmes
šķiņķis
salātu lapas
mārrutki
paprikas pulveris


Lociņu galus sīki iegriež, liek aukstā ūdenī, lai lociņi sarullējas. Uzbriedinātas melnās plūmes ietin šķiņķī. Maizi pārklāj ar salātu lapu, virsū uzliek rullīti, izrotā ar mārrutkiem, lociņiem, paprikas pulveri

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Kaligula

Režisors Dž. Dž. Džilindžers pierādījis, ka viņš vērīgi seko līdzi laika norisēm un izmaiņām gan sabiedrībā, gan arī teātra estētikā. Nobela prēmijas laureāta Albēra Kamī...