Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Ķiploku- tomātu kanapē

baltmaize
ķiploks
olīveļļa
tomāts
sāls
melnie maltie pipari
baziliks

Ņem baltmaizi, tā nedrīkst būt pārāk svaiga, citādi nebūs kraukšķīga. Apgrauzdētas maizes šķēlītes ierīvē ar vertikāli pārgrieztu ķiploka daiviņu, pavisam nedaudz pārziež ar olīveļļu. Virsū uzliek kubiņos sagrieztus tomātus, kas pirms tam sajaukti ar sāli, pipariem un baziliku.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Akcija "Gribi satikt Akon un Snoop Dogg?Piedalies!" noslēgusies

Sveiks, lasītāj!Šajā gadā, kad Latviju apciemo tik daudz slavenu mākslinieku, arī portāls IrLaiks.lv ir uz mūzikas "viļņa".Esam sagatavojuši jaunu pārsteigumu un izaicinājumu tieši Tev... ...