Kanapē ar cāļa gaļu

Kanapē ar cāļa gaļu

Sagrieziet maizi plānās šķēlītēs. Izgrieziet aplīšus un apcepiet no abām pusēm ar 2 ēd. k. sviesta. Atlikušo sviestu sajauciet ar sinepēm un uzsmērējiet uz katras maizes šķēlītes. Cāļa filelu smalki sagrieziet, pievienojiet sāli, aplejiet ar majonēzi un lieciet pa vidu katram grauzdiņam. Vārītu mēli smalki sagrieziet un salieciet grauzdiņiem gar malām. Gatavos kanapē dekorējiet ar gaļas želeju un atdzesējiet. Pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es to cāļa gaļu tāpat bez visas kanapē ,,,
13.03.2008. plkst. 16:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Diētiskā kola tika izgudrota 1982.gadā

Pasākumi

MOJO CAFÉ atklāšana 10.jūlijā

MOJO CAFÉ atklāšanā ar akustisko koncertu uzstāsies Jēkabs Nīmanis, kuru daudzi
atpazīst pēc lieliskajām kompozīcijām, kas radītas Jaunā Rīgas teātra
izrādēm („Latviešu...