Kanapē ar cāļa gaļu

Kanapē ar cāļa gaļu

Sagrieziet maizi plānās šķēlītēs. Izgrieziet aplīšus un apcepiet no abām pusēm ar 2 ēd. k. sviesta. Atlikušo sviestu sajauciet ar sinepēm un uzsmērējiet uz katras maizes šķēlītes. Cāļa filelu smalki sagrieziet, pievienojiet sāli, aplejiet ar majonēzi un lieciet pa vidu katram grauzdiņam. Vārītu mēli smalki sagrieziet un salieciet grauzdiņiem gar malām. Gatavos kanapē dekorējiet ar gaļas želeju un atdzesējiet. Pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es to cāļa gaļu tāpat bez visas kanapē ,,,
13.03.2008. plkst. 16:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz burkānu, kļūsiet oranžs

Pasākumi

Sērijas “Pasaku lāde” ietvaros klajā nāk “Emīls un Berlīnes zēni”

Ar Hipotēku bankas atbalstu kompānija “Platforma Music” klajā laidusi jau devīto sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” kompaktdisku, kurā šoreiz iekļauts Ēriha Kestnera...