Kanapē ar laša masu

Kanapē ar laša masu

Sīpolus smalki sagrieziet un apcepiet sviestā līdz zeltainam brūnumam. Laša fileju sajauciet ar sīpoliem un olu dzeltenumiem un sakuliet blenderī līdz vienveidīgai masai. Šampinjonus smalki sagrieziet, apcepiet eļļā un sajauciet ar lasi. Pievienojiet sakultu saldo krējumu, sāli un piparus. Pasniedziet uz salāta lapām, pa virsu lieciet sagatavoto masu un dekorējiet ar olīvēm, laima šķēlītēm, ikriem un zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Un dodiet tik man vairāk to laša masu ,
04.09.2007. plkst. 07:10

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Akcija "Laimē ielūgmus uz Mielavs un Pārcēlāji koncertiem" noslēgusies

Sveiks, latviešu mūzikas cienītāj!Mielavs un Pārcēlāji pagarina koncertturneju un dodas priecēt savus atbalstītājus lielākajās Latvijas pilsētās.Ja arī Tu vēlies lieliski pavadīt...