Kanapē ar krevešu pastēti

Kanapē ar krevešu pastēti

Batonam nogrieziet garoziņu, sagrieziet šķēlītēs. Pastētei atdaliet olu baltumu no dzeltenuma. Krevetes savienojiet ar kastaņiem, ingveru, kinzu, olu baltumiem, pipariem, sāli un sakuliet blendrī līdz veidojas vienveidīga masa. Maizi samērējiet ar dzeltenumiem, krevešu pastēti un apberiet ar sezama sēklām, cepiet līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet kanapē ar zivju mērci, dekorējiet ar krevetēm un kinzu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mm, gardi iskatas!
06.09.2008. plkst. 23:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Vēl desmit dienas Cēsīs apskatāma izstāde LTF 20 gadu atcerei

Līdz janvāra beigām Cēsu Izstāžu namā aplūkojama tematiskā izstāde „Tautas frontes 20 gadu atcerei”....