Lasītāju receptes

penelope 2008-04-25

Olā mērcēta cepammaize

3 olas
Garšvielas
2 šķēles baltmaizes
30 ml (2 tējk.) sviesta
8 šķēles cepta šķiņķa
Saputo olas kopā ar garšvielām. Uzlej uz liela šķīvja. Iemērc maizes šķēles no abām pusēm, kamēr tās ir uzsūkušas olu. Uzsilda sviestu cepešpannā, pievieno maizi un cep, kamēr tā kļūst zeltaini brūna no abām pusēm.

Pasniedz ar cepto šķiņķi, vislabāk garšo karstas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 26. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Pieejams „Metallica” Rīgas koncerta ieraksts!

Koncertaģentūra „FBI” informē: grupas „METALLICA” oficiālajā mājas lapā www.LiveMetallica.com iespējams lejupielādēt Rīgas koncerta audio ierakstu pilnā garumā. Pakalpojuma cena...