Sviestmaizes

Sviestmaizes ar brinzu un kartupeļiem

Sviestmaizes ar brinzu un kartupeļiem (1)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Karstās sviestmaizes

Karstās sviestmaizes (1)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 2 personām

Sviestmaizes "Pikantās"

Sviestmaizes "Pikantās" (1)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sviestmaizes "Dārzeņu"

Sviestmaizes "Dārzeņu" (3)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sviestmaizes "Jaunumi"

Sviestmaizes "Jaunumi" (3)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 3 personām

Sviestmaize "Brokastīm"

Sviestmaize "Brokastīm" (3)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sviestmaizes ar brinzu un kartupeļiem

Sviestmaizes ar brinzu un kartupeļiem

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sviestmaize "Eglīte"

Sviestmaize "Eglīte"

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sviestmaize "Vecītis"

Sviestmaize "Vecītis" (1)

1. Maizes stūra augšējā daļā izveidojiet atveri.
2. No izņemtā aplīša izgrieziet divus mazus pusapaļus aplīšus.
3. Salieciet vienu vārītās desas šķēli "deguna"
Sviestmaize "Vilks"

Sviestmaize "Vilks" (2)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 1 personām

"Vitamīnu" sviestmaize

"Vitamīnu" sviestmaize

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sviestmaize "Bullis"

Sviestmaize "Bullis"

1. Maizes stūrī izveidojiet atveri.
2. Vienu desas šķēli salieciet tā, kā paradīts foto.
3. Ievietojiet to maizes atverē - tas ir "purniņš".
4. No siera izgrieziet aplīti ar
Sviestmaize "Gaiļu cīņa"

Sviestmaize "Gaiļu cīņa"

1. Salami šķēlē izveidojiet divus pusapaļus iegriezumus vienu otram pretī.
2. Tiem iepretim, tuvāk malai, veiciet iegriezumu ar nazi.
3. Salociet salami uz pusēm no pusapaļiem iegriezumiem
Sviestmaize "Dvīņi"

Sviestmaize "Dvīņi"

1. No maizes stūra augšējās daļas nogrieziet nelielu gabaliņu un izveidojiet izgriezumu.
2. Tajā ievietojiet divas kopā saliktas desas šķēles.
3. Kukurūzas graudus iegrieziet gareniski,
Sviestmaize "Begemots"

Sviestmaize "Begemots"

Maizes šķēli ieziediet ar sviestu un uzlieciet plānu siera šķēlīti.

1. Desas šķēli salociet uz pusēm.
2. Nedaudz ielieciet (kā attēlā).
3. Nostipriniet uz maizes šķēles ar
Translate

Šodien

2018. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Klajā nācis Eros Ramazzotti jaunais albums “Ali e Radici”

Šonedēļ mūzikas izdevniecības “Sony Music” apgādā dziedātājs Eros Ramazzotti laidis klajā savu vienpadsmito studijas albumu “Ali e Radici” (“Spārni un saknes”)....