Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Spinātu salāti

250 g spinātu
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
100 g šķiņķa
150 g mīkstā siera
1 ēdamk. eļļas
1/2 citrona
baltie pipari

Spinātu lapas atbrīvo nolapu kātiem un pa daļām liek sutināties verdošā sālsūdenī. Neļauj vārīties ilgāk par 1 min., izceļa ar putu karoti, liek aukstā ūdenī un tad notecina.
Sasmalcina ķiplokus un sīpolus, šķiņķi sagriež tievās šķēlītēs. Pannā sakarsē eļļu, sīpolus un ķiplokus apcep gaiši brūnus, pievieno šķiņķa šķēlītes.
Izspiež citrona sulu , pārlej saceptajiem šķiņķim un sīpoliem , pieliek spinātus un maisot karsē.
Pasniedz , pārliktus ar siera šķēlītēm.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Solomona Geršova (1906, Daugavpils –1989, Ļeņingrada) piemiņas izstāde No Tamaras Fedotovas kolekcijas

2008.gada 7.martā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a) vēr vaļā krievu postavangarda mākslas pārstāvja, mākslinieka no Daugavpils Solomona Geršova...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0