Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Spinātu salāti

250 g spinātu
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
100 g šķiņķa
150 g mīkstā siera
1 ēdamk. eļļas
1/2 citrona
baltie pipari

Spinātu lapas atbrīvo nolapu kātiem un pa daļām liek sutināties verdošā sālsūdenī. Neļauj vārīties ilgāk par 1 min., izceļa ar putu karoti, liek aukstā ūdenī un tad notecina.
Sasmalcina ķiplokus un sīpolus, šķiņķi sagriež tievās šķēlītēs. Pannā sakarsē eļļu, sīpolus un ķiplokus apcep gaiši brūnus, pievieno šķiņķa šķēlītes.
Izspiež citrona sulu , pārlej saceptajiem šķiņķim un sīpoliem , pieliek spinātus un maisot karsē.
Pasniedz , pārliktus ar siera šķēlītēm.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Džeimss Morisons izdod jaunu albumu

No oktobra vidus arī Latvijā pieejams “Universal Music” izdotais angļu dziedātāja Džeimsa Morisona (James Morrison) otrais albums “Songs For You, Truths For Me”....