Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Spinātu salāti

250 g spinātu
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
100 g šķiņķa
150 g mīkstā siera
1 ēdamk. eļļas
1/2 citrona
baltie pipari

Spinātu lapas atbrīvo nolapu kātiem un pa daļām liek sutināties verdošā sālsūdenī. Neļauj vārīties ilgāk par 1 min., izceļa ar putu karoti, liek aukstā ūdenī un tad notecina.
Sasmalcina ķiplokus un sīpolus, šķiņķi sagriež tievās šķēlītēs. Pannā sakarsē eļļu, sīpolus un ķiplokus apcep gaiši brūnus, pievieno šķiņķa šķēlītes.
Izspiež citrona sulu , pārlej saceptajiem šķiņķim un sīpoliem , pieliek spinātus un maisot karsē.
Pasniedz , pārliktus ar siera šķēlītēm.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senākais zināmais dārzenis ir zirnis

Pasākumi

Izstāde „Latvijas valsts apbalvojumi”

No 18. jūlija Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzejā būs apskatāma izstāde „Latvijas valsts apbalvojumi”....