Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Spinātu salāti

250 g spinātu
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
100 g šķiņķa
150 g mīkstā siera
1 ēdamk. eļļas
1/2 citrona
baltie pipari

Spinātu lapas atbrīvo nolapu kātiem un pa daļām liek sutināties verdošā sālsūdenī. Neļauj vārīties ilgāk par 1 min., izceļa ar putu karoti, liek aukstā ūdenī un tad notecina.
Sasmalcina ķiplokus un sīpolus, šķiņķi sagriež tievās šķēlītēs. Pannā sakarsē eļļu, sīpolus un ķiplokus apcep gaiši brūnus, pievieno šķiņķa šķēlītes.
Izspiež citrona sulu , pārlej saceptajiem šķiņķim un sīpoliem , pieliek spinātus un maisot karsē.
Pasniedz , pārliktus ar siera šķēlītēm.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Lienei Šomasei jauns singls un dubultais CD un DVD albums!

Viena no šī brīža “karstākajām” latviešu dziedātājām Liene Šomase 16.jūnijā izdod savu pirmo solo albumu, kuram dots nosaukums “Vārdos nepateiktais”....