Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-24

Ātrie "itāļu" salāti

Sastāvdaļas:
1 porcijai:
3-4 salātlapas (parastie vai romiešu)
4 šķēlītes auksti kūpinātas gaļas
6-7 mazie ķiršu tomāti
3 šķēlites (100 gr.) Emmentaler siera
olīveļļa
sāls, pipari
Piedevās - Ciabbata maize un baltvīns

Pagatavošana:

Bļodā sajauc sagrieztas salātlapas, uz pusem vai 3 daļās sagrieztus tomātiņus, "saplūkātu" kūpināto gaļu vai šķiņķi, pievieno mazos kubiciņos sagrieztu sieru. Visu parlej ar olīveļļu, pec garšas pievieno sāli un melnos piparus.

Liek uz šķīvja, ēd ar Ciabatta maizi.

Klāt labi garšo pussauss baltvīns.


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Piedzīvojumu parkā troses nobrauciens!

Piedzīvojumu parkā  Ventspilī,  Saules ielā 141,  apmeklētājiem tiek piedāvāta atkal jauna atrakcija - nobraucieni ar trosi pāri kalna nogāzei. Troses nobrauciens ir 200 m...