Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-10

Kabaču salāti

Sastāvdaļas:
1 liels kabacis,
1 burkāns,
1 sīpols,
4 ķiploka daiviņas,
2 tomāti,
skābais krējums,
sāls,
melnie pipari,
citronpipari,
eļļa

Pagatavošana: (laiks: 45 minūtes)

Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Tāpat sarīvē burkānus, sasmalcina sīpolu un ķiplokus. Pannā apcep burkānus, sīpolus, ķiplokus, pieber citronpiparus.Šo maisījumu izņem no pannas un pārliek kādā traukā. Tad liek cepties sarīvēto kabaci, sutina tik ilgi kamēr iztvaiko sula. Kabaču masai liek klāt apcepto burkānu maisījumu un pannā sutina, ik brīdi apmaisot, tad piegriež tomātus, pieberr piparus un sāli. Sāls jāber diezgan daudz, pēc garšas. Beigās pielej, bagātīgi skābo krējumu. Nedaudz pasutina. Ēd kā salātus, vai kopā ar kartupeļiem un gaļu. Process garš, bet rezultāts ļoti labs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Izveidota jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”

Ar singlu “Melnais zirgs” sevi piesaka jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”, kurā apvienojušies pazīstami Latvijas rokmūziķi....