Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-10

Siltie kartupeļu salāti

Sastāvdaļas:
6 kartupeļi;
1 sīpols;
1 neliels puravs;
10 mazi tomātiņi;
4 paprikas;
100g olīvas (melnās bez kauliņiem);
buntīte lociņu;
balzāmetiķis;
olīveļļa;
25g kapers!!!;
sāls&pipari

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Kartupeļus novāra ar mizu;

Papriku sagriež šķēlēs mazliet apslaka ar eļļu, uzber sāli un piparus un cepeškrāsnī apmaisot viegli apcep 200grādos.

Siltus kartupeļus nomizo (jaunos kartupeļus var atstāt ar mizu) un sagriež daiviņās. Pievieno viegli apceptās paprikas, uz pusēm sagrieztus mazos tomātiņus, ripiņās sagrieztu puravu, sasmalcinātu sīpolu, kaperu, veselas olīvas. Pievieni sāli un piparus pēc vajadzības un salātus sajauc ar 3 ēd.k balzāmetiķa un olīveļļas mērci. Balzāmetiķa un olīveļļas mērci gatavo: ņem 1 daļu balzāmetiķa un 3 daļas olīveļļas, kārtīgi samaisa (vislabāk noslēgtā pudelītē sakrata).

Pasniedz siltus, bet ir arī garšīgi auksti otrajā rītā...;-)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visefektīvākais līdzeklis, lai pamostos, ir nevis kofeīns, bet āboli

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...