Lasītāju receptes

saulux3 2008-06-09

Don Žuāna salātiņi


500g apvārītu saldētu jūras velšu,
10 melnās olīves bez kauliņiem,
10 zaļās olīves bez kauliņiem,
1 sarkanais sīpols,
3 tomāti,
2 zariņi selerija zaļumu,
1 bundžiņa kukurūzas,
1/4gl. olīveļļas,
1 tējkarote sinepju,
1 tējkarote kečupa,
sula no 1 citrona,
pētersīļu zaļumi,
1/2 tējkarotes balto sinepju,
sāls pēc garšas.

Olīveļļu ielej burciņā, tai pievieno citrona sulu, sinepes, baltās sinepes, kečupu un sāli. Burciņu aizgriež un labi sakrata, lai sastāvdaļas vienmērīgi sajaucas.
Jūras veltes atsaldē uz tvaika un pārlej ar pagatavoto mērci. Kukurūzai nolej sulu, tomātus sagriež astoņās daļās, sīpolu notīra un sagriež strīpiņās, seleriju kātus sagriež mazās ripiņās. Dārzeņus samaisa ar jūras veltēm un olīvēm.
Salātus rotā ar pētersīļu zaļumiem. Pirms pasniegšanas uz pusstundu ieliek ledusskapī.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Klajā nācis Eros Ramazzotti jaunais albums “Ali e Radici”

Šonedēļ mūzikas izdevniecības “Sony Music” apgādā dziedātājs Eros Ramazzotti laidis klajā savu vienpadsmito studijas albumu “Ali e Radici” (“Spārni un saknes”)....