Lasītāju receptes

Spinātu salāti ar kafiju

ligatt 2008-06-06

Spinātu salāti ar kafiju

Sastāvdaļas
Spināti
Svaigs lasis
Apelsīns
Šķīstošā kafija
Olīveļļa
Marmelāde no apelsīniem
Paprika ar sieru
Sāls, pipari

Pagatavošana
Spinātus noskalo ar aukstu ūdeni, izmanto tikai lapas. Nosusina dvielī.
Lasim izņem asakas, atdali ādu un sagriež virzienā pret šķiedrām, lai karstumā neizjūk.
Marinādei – bļodā pusei no apelsīna izspiež sulu, pieber 3 tējkarotes šķīstošās kafijas, 2 ēdamkarotes apelsīnu marmelādes vai medu un mazliet olīveļļas.
Lasi apviļā sagatavotajā marinādē un ļauj īsu mirkli ievilkties.
Uzkarsētā cepešpannā liek laša gabalus, uz tiem – vēl marinādi. Krāsnij nogriez mazāku temperatūru vismaz uz pusi, cep 3 – 5 min, lasi apmet uz otru sānu, uz tā – arī marinādi.
Cep kopumā 5 – 10 min.
Spinātus apslaka ar marinādi un olīveļļu, uzmaļ piparus, sāli. Spinātos iekārto daļās sagrieztu papriku ar krēmsieru un lasi. Plus silto marinādi no pannas.
Ēd siltus, vislabāk remdenus.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Filips Kirkorovs 25 gadu laikā 25. reizi Latvijā

13. martā, savas 25 gadu karjeras laikā, 25. reizi Latvijā viesojās viena no Krievijas skandalozākajām popzvaigznēm – Filips Kirkorovs. Šoreiz mākslinieks nebija viens, viņam līdzi gan...