Lasītāju receptes

d_kundze 2008-01-10

Burkānu - citrusu salāti

4 burkāni
1 apelsīns
1/2 citrona
1 ābols
1 ĒK medus
3 1/2 ĒK eļļas
Process:Burkānus, ābolus nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Apelsīna un citrona miziņu norīvē uz smalkās rīves, tad nomizo un sagriež 4 gabaliņos, katru daiviņu. Visu samaisa kopā ar medu un eļļu. Manaa skatijumaa-veseligi,nepalielina svaru un ideaals peec sportiskaam aktivitaateem:)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Koncerts "Mūzika pāri visam..."

Muzicēs Elīna Volkmane (soprāns, Latvija / Norvēģija) un Agnese Egliņa (klavieres, Latvija).
Piedalās Juris Vizbulis (tenors, Latvija).
Programmā A. Loti, B. Marčello, G. Doniceti, V....