Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Baltās pupiņas ar kļavu sīrupu

2 gl. balto pupiņu
200 g plānās šķēlītēs sagrieztas cauraugušas cūkgaļas
2 sasmalcināti sīpoli
sāls
pipari
2/3 gl. kļavu sīrupa
2 ēdamk. kečupa
1 ēdamk. sinepju
1 ēdamk.zaļumu- rozmarīns, timiāns,baziliks


Pupiņas pārlej ar ūdeni un atstāj uz nakti uzbriest. Pēc tam ūdeni nolej , pupiņas pārlej vēlreiz un vāra apm. 30 min. Ūdeni atkla nolej, uzlej sviagu un vāra vēl 15 min., pēc tam pupiņas nokāš.
Pannā vai stikla traukā liek cūkgaļu, tai virsū pupiņas, pievieno garšvileas un pārlej ar ūdeni. Uzliek vāku un ap. 125 grādu temperatūrā, uzmanot un pievienojot ūdeni, sautē gatavu.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

Ričards Klaidermans „piepilda” dvēseles (koncerta apskats)

Pasaulē populārākais instrumentālās klaviermūzikas izpildītājs Ričards Klaidermans atkal un atkal iepriecina savus klausītājus un mūzikas atbalstītājus Latvijā....