Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Baltās pupiņas ar kļavu sīrupu

2 gl. balto pupiņu
200 g plānās šķēlītēs sagrieztas cauraugušas cūkgaļas
2 sasmalcināti sīpoli
sāls
pipari
2/3 gl. kļavu sīrupa
2 ēdamk. kečupa
1 ēdamk. sinepju
1 ēdamk.zaļumu- rozmarīns, timiāns,baziliks


Pupiņas pārlej ar ūdeni un atstāj uz nakti uzbriest. Pēc tam ūdeni nolej , pupiņas pārlej vēlreiz un vāra apm. 30 min. Ūdeni atkla nolej, uzlej sviagu un vāra vēl 15 min., pēc tam pupiņas nokāš.
Pannā vai stikla traukā liek cūkgaļu, tai virsū pupiņas, pievieno garšvileas un pārlej ar ūdeni. Uzliek vāku un ap. 125 grādu temperatūrā, uzmanot un pievienojot ūdeni, sautē gatavu.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Septembra beigās iznāks Moriseja koncertieraksts DVD formātā

Mūzikas izdevniecība “Warner Music” paziņojusi, ka septembra beigās plāno klajā laist jaunu Moriseja (Morrissey) koncertierakstu DVD formātā....