Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-30

Krāsainā panna

Sastāvdaļas:
200 g svaigu šampinjonu
0,5 kg svaigu dažādas krāsas papriku
1 kārbu konservētas kukurūzas
1 vidēji lielu puravu
50 g sviesta vai eļļas
200 g tomātu mērces
malti melnie pipari
sāls

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Nomazgātus šampinjonus, papriku (sēkas jāizņem) un puravu sagriež gabaliņos. Šampinjonus apcep uz pannas sviestā vai eļlā. Kad tie gandrīz gatavi, pievieno puravu un papriku, samaisa un cep kamēr paprikas gabaliņi ir mīksti. Pievieno kukurūzu, sāli, piparus, samaisa un uzkarsē. Kā pēdējo pannā pievieno tomātu mērci.

Receptes sastāvdaļu svaru iespējams arī variēt, jo salāti garšo ļoti labi arī citādās proporcijās!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Ivo Fomins bezmaksas koncertā prezentē izlases CD

Ivo Fomins parūpējies par labu iemeslu, lai nedēļas nogalē būtu vērts doties uz Liepāju – piektdien plkst. 22.30 Latvijas Pirmajā rokkafejnīcā notiks viņa nupat iznākušā labāko...