Graudainie salāti ar āboliem

Graudainie salāti ar āboliem

Iemērciet zirņus uz 5-6 stundām aukstā ūdenī. Ūdeni nolejiet, aplejiet zirņus ar karstu ūdeni un vāriet bez sāls, līdz tie ir mīksti. Lieciet sietā un atdzesējiet. Ābolus sagrieziet šķēlītēs un gurķus - gabaliņos. Produktus sajauciet un aplejiet ar majonēzi. Dekorējiet salātus ar atlikušajiem zaļumiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Majonēze !
16.09.2007. plkst. 08:29
Kas te tik graudains - vai tie zirņi ?,,
16.07.2007. plkst. 10:23
garshiigi
27.06.2007. plkst. 14:10

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Jauni talanti muzikālajā krodziņā Čau Rasma

Karstajam laikam iesākoties – restorāns, muzikālais krodziņš Čau, Rasma  aicina neaizmirst vecās tradīcijas  – baudot vakariņas dzīvās mūzikas pavadījumā!

Jau jūnijā...