Salāti "Valga"

Salāti "Valga"

Šķiņķi, aitas gaļu un kartupeļus sagrieziet salmiņos. Ābolus un gurķus iztīriet no sēklām un arī sagrieziet salmiņos. Sagatavotos produktus sajauciet, aplejiet ar majonēzi un pievienojiet sāli un piparus. Lieciet salātu trauciņos un dekorējiet ar zaļumiem, dārzeņiem un zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
iluta
loti garsigi varbut pameginasu.
01.01.2018. plkst. 00:22
anna
varētu pamēģināt :)
30.05.2011. plkst. 10:34
Izskatās interesanti un garšīgi...
11.01.2008. plkst. 09:00
vēl neesmu mēģinājusi...
13.10.2007. plkst. 19:32

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Latvijas Okupācijas muzeju, Latvijas Mākslinieku savienību un Latvijas Nacionālā bibliotēku izsludina jaunu konkursu: PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA....