Lasītāju receptes

Rosols

elvira 2007-05-14

Rosols

Piena desa: 500 g
Marinēti gurķi: 10 gb.
Olas: 4 - 5 gb.
Zaļie zirnīši: 1 bundžiņa
Lieli kartupeļi: 8 gb.
Majonēze, krējums: pēc vajadzības
Sāls, pipari: pēc garšas

Olas cieti novāram. Arī kartupeļus ar visu mizu izvāram. Kartupeļus, olas, desu un gurķīšus smalki sagriežam (jo smalkāk, jo garšīgāk). Tad pievienojam majonēzi, krējumu, sāli un piparus (pēc garšas un vajadzības). Kārtīgi samaisam, dekorējam ar kādu zaļumu un pasniedzam!

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
lalalalaaa
padomiņš ja pievienos klāt vārītu un sagriestu burkānuu un sīpoliņu ir superīgi gardi!!!!@@@###$$$
29.10.2015. plkst. 21:49
lalalalaaa
garšigi ātri viegli pagatavojams mann garšoja
29.10.2015. plkst. 21:42
kristina log
baigi garsigi
05.11.2013. plkst. 19:34
elina
es pievienoju rosolam sipolu, man ļoti garšo :)
24.08.2011. plkst. 14:14
cds
ar silki smird baigi
16.08.2011. plkst. 16:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2016. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Mākslas stilu un virzienu skola

2009.gada 14.janvārī Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā atsākas lekcijas Mākslas stilu un virzienu skolā. Nodarbības notiks trešdienās no plkst. 17:00 līdz 18:45 K.Valdemāra ielā 10a....