Lasītāju receptes

Rosols

elvira 2007-05-14

Rosols

Piena desa: 500 g
Marinēti gurķi: 10 gb.
Olas: 4 - 5 gb.
Zaļie zirnīši: 1 bundžiņa
Lieli kartupeļi: 8 gb.
Majonēze, krējums: pēc vajadzības
Sāls, pipari: pēc garšas

Olas cieti novāram. Arī kartupeļus ar visu mizu izvāram. Kartupeļus, olas, desu un gurķīšus smalki sagriežam (jo smalkāk, jo garšīgāk). Tad pievienojam majonēzi, krējumu, sāli un piparus (pēc garšas un vajadzības). Kārtīgi samaisam, dekorējam ar kādu zaļumu un pasniedzam!

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
lalalalaaa
padomiņš ja pievienos klāt vārītu un sagriestu burkānuu un sīpoliņu ir superīgi gardi!!!!@@@###$$$
29.10.2015. plkst. 21:49
lalalalaaa
garšigi ātri viegli pagatavojams mann garšoja
29.10.2015. plkst. 21:42
kristina log
baigi garsigi
05.11.2013. plkst. 19:34
elina
es pievienoju rosolam sipolu, man ļoti garšo :)
24.08.2011. plkst. 14:14
cds
ar silki smird baigi
16.08.2011. plkst. 16:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2016. gada 26. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Ozoliņa filmai pievienojas vēl viens Holivudas aktieris

Režisora Mika Ozoliņa pilnmetrāžas mākslas filmas “3 of Us” aktieru ansamblim pievienojies ASV plaši pazīstamais afroamerikāņu komiķis Dīrejs Deiviss (DeRay Davis)....