Lasītāju receptes

Rosols

elvira 2007-05-14

Rosols

Piena desa: 500 g
Marinēti gurķi: 10 gb.
Olas: 4 - 5 gb.
Zaļie zirnīši: 1 bundžiņa
Lieli kartupeļi: 8 gb.
Majonēze, krējums: pēc vajadzības
Sāls, pipari: pēc garšas

Olas cieti novāram. Arī kartupeļus ar visu mizu izvāram. Kartupeļus, olas, desu un gurķīšus smalki sagriežam (jo smalkāk, jo garšīgāk). Tad pievienojam majonēzi, krējumu, sāli un piparus (pēc garšas un vajadzības). Kārtīgi samaisam, dekorējam ar kādu zaļumu un pasniedzam!

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kristina log
baigi garsigi
05.11.2013. plkst. 19:34
elina
es pievienoju rosolam sipolu, man ļoti garšo :)
24.08.2011. plkst. 14:14
cds
ar silki smird baigi
16.08.2011. plkst. 16:05
laura
nemaz nav garsigi aŗ siļķes fileju!
30.03.2011. plkst. 15:39
daiana
vislabākais rosols sanāk, ja pievieno arī siļķu fileju - bez ādas, sālītu, bet der arī siļķu rolmopši, un vārītus burkānus /nedaudz/. un mērci gatavo atsevišķi, nevis bļodā ar rosola sastāvdaļām, un mērcei pievieno arī nedaudz sinepju. protams, par krējumu un majonēzi - viss O.K. arī sāls un pipari vajadzīgi, kā jau norādīts receptē.
06.09.2007. plkst. 11:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2014. gada 01. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Cēsu Pils kompleksā būs apskatāmas Cēsu kauju atcerei veltītas izstādes

Šogad jūnijā aprit deviņdesmit gadu kopš Cēsu kaujām - vienas no spilgtākajām lappusēm cīņā par Latvijas neatkarību. Atceroties un pieminot vēstures notikumus, Cēsu Vēstures un...