Salāti ar bumbieriem, parmasen sieru un prosciutto šķiņķi

Salāti ar bumbieriem, parmasen sieru un prosciutto šķiņķi

Arugula salātus pārslaka ar olīveļļu. Virsū kārto pāris gatava bumbiera šķēles, nedaudz Parmasen siera un dažas plānas prosciutto šķiņķa sloksnītes. Ja vēlas pārkaisa ar sāli un smalkajiem pipariem, pasniedz.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vladlena
es bumbierus mazliet pasauteju baltvina ar fenhelu seklam
06.11.2008. plkst. 12:40
Garsh vienkarshi fantastiski..bija taa iespeja izbaudiit.
23.04.2008. plkst. 20:18
Kas tas tāds - arugula ?,
23.04.2008. plkst. 13:38
Piekrītu !
19.04.2008. plkst. 18:29
dārgi , gardi un veselīgi salātiņi !,,
19.04.2008. plkst. 08:17

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2016. gada 24. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Hardangas vijole un nedzirdēta Norvēģijas mūzika

Jau ziņots, ka 23. janvārī Liepājas Teātrī un 24. janvārī Ogres novada Kultūras centrā simfoniskās mūzikas cienītājiem būs iespēja dzirdēt koncertu „Norvēģijas skarbais...