Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-27

Siltie sēņu salāti

Sastāvdaļas:
300 gr novārītas bērzlapes
3 sīpoli
4 ēdamkarotes tomātu mērces
sāls
malti melnie pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Sēnes sagriež salmiņos. Sīpolus sasmalcina.

Pannā uzkarsētā eļļā liek cepties sīpolus. Kad sīpoli mīksti un zeltaini, liek klāt sagrieztās sēnes. Cep apmēram 3-4 minūtes, tad liek klāt sāli, piparus un tomātu mērci.

Salātus var pasniegt pie sviestmaizēm, pie pamatēdieniem siltā un aukstā veidā. Ja salātus uzreiz neapēd, pāris dienas var glabāt burciņā ledusskapī.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Coca – Cola sākotnēji bija zaļā krāsā

Pasākumi

Maršrutā Jūrmala – Rīga no 1.maija sezonu uzsāk upes kuģītis „New Way”

Sākoties siltajam un saulainajam laikam, savu sezonu atkal sāk kuģītis «New Way», kurš katru dienu kursēs starp Rīgu un Jūrmalu, dodot lieliskas izklaides iespējas Rīgas un Jūrmalas viesiem....