Lasītāju receptes

ciruls 2008-04-18

Ķīniešu salāti

100 g rīsu
200 g sēņu
1 sarkanā paprikas pāksts
1 dzeltenā paprikas pāksts
200 g mazo tomātiņu
12 olīvas
3 ēdamk. vīna etiķa
4 ēdamk. kukurūzas eļļas
pipari
sāls

Rīsus novāra sālsūdenī. Vārītas sēnes sagriež kubiņos , paprikas - salmiņos, tomātus - šķēlītēs. Olīvām izņem kauliņus.
No etiķa , eļļas un pipariem pagatavo mērci, pārlej salātiem un samaisa .
Uz 2 - 3 stundām liek vēsumā. Pirms pasniegšanas vēlreiz samaisa un rotā ar zaļumiem.
LAI IZDODAS !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Izdoti divi pirmie CD sērijā „Uzliec kaut ko jautrāku”

Kompānija Mikrofona Ieraksti uzsākusi jaunu izlašu sēriju „Uzliec kaut ko jautrāku” un šonedēļ mūzikas veikalos būs pieejams pirmie divi CD. Tajos apkopotas dziesmas, kuras jau guvušas...