Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Karstie mednieku salātiņi

Burkāni ; sīpoli; sarkanā un dzeltenā paprika; kūpināts šķiņķis; tomātu mērce; diedzētas sēkliņas ; sāls ; pipari.

Burkānus sarīvē skaidiņās un liek uz pannas sakarsētā augu eļļā. Apcep , pievieno strēmelēs sagrieztu papriku, gredzenos sasmalcinātus sīpolus un kūpināta šķiņķa gabaliņus.
VIsu viegli apcep , beigās pārlej ar tomātu mērci , pārkaisa ar sāli un pipariem.
Pasniedz , pārkaisītus ar diedzējumiem.
Lai izdodas ,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

Melo-M atklāj jau piekto dziesmu no gaidāmā albuma

Čellu trio “Melo-M” mājas lapā Platforma.lv piedāvā piekto dziesmu no rudenī gaidāmā albuma “Around The World” – grieķu sirtaki dejas melodiju “Zorba’s Dance”....