Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Karstie mednieku salātiņi

Burkāni ; sīpoli; sarkanā un dzeltenā paprika; kūpināts šķiņķis; tomātu mērce; diedzētas sēkliņas ; sāls ; pipari.

Burkānus sarīvē skaidiņās un liek uz pannas sakarsētā augu eļļā. Apcep , pievieno strēmelēs sagrieztu papriku, gredzenos sasmalcinātus sīpolus un kūpināta šķiņķa gabaliņus.
VIsu viegli apcep , beigās pārlej ar tomātu mērci , pārkaisa ar sāli un pipariem.
Pasniedz , pārkaisītus ar diedzējumiem.
Lai izdodas ,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Grupa Vaidava pabeidz sava pirmā albuma ierakstu!

Leģendārā latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupa Vaidava tikko pabeigusi darbu pie sava pirmā studijas albuma, kuram dots nosaukums “Tu būsi vēl” un kura iznākšana plānota šī gada...