Lasītāju receptes

penelope 2008-05-06

Grilēts laša gabals

svaiga laša fileja
šķipsniņa sāls
šķipsniņa maltu melno un smaržīgo piparu
citrons
dilles
Galavošana: Lasi apslaka ar citrona sulu.
Tikmēr iededz grilu. Kamēr iesilst - lasi ierīvē ar sāli, apkaisa ar svaigi maltiem pipariem un bagātīgi apkaisa ar kapātām dillēm. Cepšanas procesā vairākkārt apslaka ar citrona sulu un pārklāj ar ļoti plānām šķēlītēm.
Cep kādas 20 minūtes.

Lai arī man riebjas zivis un es tās neēdu, no šīs es nespēju atteikties. Vislabāk man garšoja tieši taukainākie gabaliņi ar dillēm un apsvilušo citronšķēlīti. Ja jūs zinātu, kas par fantastisku smaržu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
matilde
super
25.03.2009. plkst. 14:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Solomona Geršova (1906, Daugavpils –1989, Ļeņingrada) piemiņas izstāde No Tamaras Fedotovas kolekcijas

2008.gada 7.martā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a) vēr vaļā krievu postavangarda mākslas pārstāvja, mākslinieka no Daugavpils Solomona Geršova...