Lasītāju receptes

penelope 2008-05-06

Grilēts laša gabals

svaiga laša fileja
šķipsniņa sāls
šķipsniņa maltu melno un smaržīgo piparu
citrons
dilles
Galavošana: Lasi apslaka ar citrona sulu.
Tikmēr iededz grilu. Kamēr iesilst - lasi ierīvē ar sāli, apkaisa ar svaigi maltiem pipariem un bagātīgi apkaisa ar kapātām dillēm. Cepšanas procesā vairākkārt apslaka ar citrona sulu un pārklāj ar ļoti plānām šķēlītēm.
Cep kādas 20 minūtes.

Lai arī man riebjas zivis un es tās neēdu, no šīs es nespēju atteikties. Vislabāk man garšoja tieši taukainākie gabaliņi ar dillēm un apsvilušo citronšķēlīti. Ja jūs zinātu, kas par fantastisku smaržu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
matilde
super
25.03.2009. plkst. 14:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 26. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

LNO top komiskās operas „Mīlas dzēriens” pirmizrāde

12. februārī notiks Gaetano Doniceti komiskās operas „Mīlas dzēriens” pirmizrāde. Iestudējumu veido starptautiska radošā komanda. Pēc ilgāka pārtraukuma pie Latvijas Nacionālās...