Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-28

Garneļu risoto

1 sīpols ; 500 g ūdens ; 1 ēdamk. eļļas ; sāls un pipari ; 300 g risoto rīsu ; 200 g saldētu zirnīšu ; 180 g izlobītu garneļu ; 250 g austeru.

Nomizo un sagriež sīpolu . Sakarsētā eļļā katlā ieleik sīpolus un ātri apcep caurspīdīgus. Pievieno rīsus , karsē , līdz tie caurspīdīgi un pielej ūdeni.
Vāra bez vāka , ja vajag pielej ūdeni. Kad rīsi ir gatavi , pievieno sāli un piparus, pieliek pēdējās sastāvadaļas un sakarsē.
Lai sokas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidēji vienā šokolādes batoniņā ir atrodamas 8 insektu kājas

Pasākumi

Japānas krāsa un forma

Mikihiko Kuobaši: „Japāna ir ļoti īpaša zeme, jo, kā zināms, tā ir samērā gara sala, kas ģeogrāfiski novietota virzienā no ziemeļiem uz dienvidiem ar ļoti atšķirīgām...