Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-25

Astonkaju salati

Vajadzes:
1 videji lielu astonkaji
sali
vina etiki (2-3 galda karotes)
petersilus
kiplokus
labu olivellu
melnos piparus

Astonkajim iztira ieksejos organus (var izmantot ari saldeto astonkaji), iemet udeni ar vina etiki un sali un vara, kemer tas paliek diezgan maigs (daksinas tests). Varitu astonkaji sagriez mazos gabalos, pievieno olivellu, sagrieztus petersilus un kiplokus, sali un piparus (svaigi maltus) pec garsas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

Es un māksla - LNMM izglītības programmas Es un Māksla dalībnieku gada noslēguma zīmējumu izstāde

No 2009.gada 19.jūnija līdz 5.jūlijam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) notiks kārtējā LNMM...