Lasītāju receptes

ladysany 2007-11-10

Ar banāniem pildīta cāļa krūtiņa

Sastāvdaļas;
4cāļa krūtiņas

3 žāvētas sasmalcinātas vīģes

4 banāni (2 banāni jāsagriež kubiciņos, atlikušie divi jāsagriež 10 cm garās šķēlēs)

2 ēdamkarotes svaiga sakapāta rozmarīna

50 g Gargonzolas siera

2 ēdamkarotes eļļas

1 ēdamkarote medus

3 gab. sarkanās paprikas

sāls, pipari

PAGATAVOŠANA:

Izdariet 5 cm garu iegriezumu abās krūtiņas treknākajās pusēs tā, lai izveidotos kabatiņa. Izveidojiet gaļas pildījumu, samaisot vīģes, banānus, rīvētu sieru, sāli un piparus. Iepildiet 1/4 pildījuma katrā kabatiņā. Kabatiņas šķēlumu sastiprināšanai izmantojiet zobu bakstāmos. Uz mērenas uguns uzkarsē pannā eļļu. Apcep cāļa krūtiņas no abām pusēm (apmēram 4 min.), ieziež cāļa krūtiņas ar medu un vēlreiz liek uz pannas. Uz pannas blakus liek sagrieztus piparus un banānu šķēles, apmēram 3 min. cep no abām pusēm. Pirms pasniegšanas apkaisa ēdienu ar rozmarīnu!


Lai labi garšo;)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Akcija "Laimē ielūgmus uz Mielavs un Pārcēlāji koncertiem" noslēgusies

Sveiks, latviešu mūzikas cienītāj!Mielavs un Pārcēlāji pagarina koncertturneju un dodas priecēt savus atbalstītājus lielākajās Latvijas pilsētās.Ja arī Tu vēlies lieliski pavadīt...