Salāti ar grillētu vistas fileju un nektarīniem

Salāti ar grillētu vistas fileju un nektarīniem

Šie ir viegli, veselīgi un ātri pagatavojami salāti. Valriekstu eļļa salātos ir labs omega 3 taukskābju avots un bagātinās salātu garšas buķeti.
Uzsilda cepeškrāsni 160°C un liek grauzdēties pekanriekstus apmēram 10 minūtes, vai arī, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Riekstus atdzesē un sakapā palielos gabalos. Sagatavotus salātu zaļumus izkārto uz četriem šķīvjiem. Nelielā bļodiņā sajauc abas eļļas kopā ar baltvīna etiķi. Vistu filejas apkaisa ar sāli, pipariem un grillē apmēram 15 minūtes, vai arī, līdz fileja biezākajā vietā vairs nav rozā. Gatavām filejām noņem ādu un sagriež pretēji šķiedrai apmēram 1 centimetru biezās sloksnēs. Filejas gabaliņus liek uz salātiem un tiem apkārt izkārto plāni sagrieztas nektarīnu šķēlītes. Salātus pārkaisa ar sadrupinātu kazas sieru un pekanriekstu gabaliņiem. Tad pārslaka ar mērcīti un, ja nepieciešams, pārkaisa ar sāli un pipariem. Labu apetīti.

 

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tur
kaut kam ir jābūt.
20.08.2008. plkst. 13:54

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Diētiskā kola tika izgudrota 1982.gadā

Pasākumi

Izdots grupas “Tālbraucēji” debijas albums “Par savējiem”

Laikā, kad doma “par savējiem” ir īpaši aktuāla, latviešu popmūzikas grupa “Tālbraucēji” nāk klajā ar savu debijas albumu “Par savējiem”, kurā apkopotas 12 grupas līdera...