Salāti ar grillētu vistas fileju un nektarīniem

Salāti ar grillētu vistas fileju un nektarīniem

Šie ir viegli, veselīgi un ātri pagatavojami salāti. Valriekstu eļļa salātos ir labs omega 3 taukskābju avots un bagātinās salātu garšas buķeti.
Uzsilda cepeškrāsni 160°C un liek grauzdēties pekanriekstus apmēram 10 minūtes, vai arī, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Riekstus atdzesē un sakapā palielos gabalos. Sagatavotus salātu zaļumus izkārto uz četriem šķīvjiem. Nelielā bļodiņā sajauc abas eļļas kopā ar baltvīna etiķi. Vistu filejas apkaisa ar sāli, pipariem un grillē apmēram 15 minūtes, vai arī, līdz fileja biezākajā vietā vairs nav rozā. Gatavām filejām noņem ādu un sagriež pretēji šķiedrai apmēram 1 centimetru biezās sloksnēs. Filejas gabaliņus liek uz salātiem un tiem apkārt izkārto plāni sagrieztas nektarīnu šķēlītes. Salātus pārkaisa ar sadrupinātu kazas sieru un pekanriekstu gabaliņiem. Tad pārslaka ar mērcīti un, ja nepieciešams, pārkaisa ar sāli un pipariem. Labu apetīti.

 

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tur
kaut kam ir jābūt.
20.08.2008. plkst. 13:54

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Dziedātāja Emi pavedina futbolistus

Šī gada 23.maijā izklaides un atpūtas centrā Riga Plaza norisinājās Ielu Futbola turnīru atklāšana. Pasākumā kopumā piedalījās 48 komandas. Tas ir sociāls projekts, kura mērķis ir...