Salāti

Salāti ar skumbriju

Salāti ar skumbriju

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 6 personām

Salāti ar skumbriju

Salāti ar skumbriju

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Siļķes salāti

Siļķes salāti

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

salāti ar fileju (2)

salāti ar fileju (2)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Salāti ar foreli

Salāti ar foreli (3)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Salāti ar laša fileju

Salāti ar laša fileju

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Salāti ar pupiņām un tunci

Salāti ar pupiņām un tunci

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Salāti ar mencu

Salāti ar mencu (3)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 2 personām

Salāti ar semgu

Salāti ar semgu (4)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Salāti ar siļķi pikantā sālijumā

Salāti ar siļķi pikantā sālijumā

Pagatavošanas laiks 10 minūtes

Paredzēts 4 personām

Salāti ar siļķi un dārzeņiem

Salāti ar siļķi un dārzeņiem

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 5 personām

Salāti ar siļķi un dārzeņiem

Salāti ar siļķi un dārzeņiem

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 5 personām

Salāti ar siļķi un zaļām pupiņām

Salāti ar siļķi un zaļām pupiņām

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Salāti ar siļķi itāļu gaumē

Salāti ar siļķi itāļu gaumē

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 6 personām

Salāti ar siļķi (5)

Salāti ar siļķi (5)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Salāti ar siļķi (4)

Salāti ar siļķi (4)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 8 personām

Salāti ar siļķi (3)

Salāti ar siļķi (3)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 6 personām

Salāti ar  siļķi (2)

Salāti ar siļķi (2)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 6 personām

Salāti ar siļķi

Salāti ar siļķi

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 10 personām

Salāti ar sairu un kaperiem

Salāti ar sairu un kaperiem

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2018. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Dirty Deal Teatro izrādes janvāra pirmajā pusē

Jauno gadu „Dirty Deal Teatro” sāk ar Latvijas kultūras koledžas studentes Lindas Kāpas diplomdarba izrādi „Aiz slēgtām durvīm”,  pēc  Žana Pola Sartra lugas motīviem....