Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-26

Vieglas piedevas

Sastāvdaļas:
tomāti
sīpoli
garšvielas
skābs krējums

Pagatavošana:
apcep sīpolus vēlamajā cietībā, piegriež tomātus, cep 2-4 min. pievieno garšvielas, samaisa, pievieno krējumu, burtiski pāris sekundes ļauj paburbuļot un krāmē šķīvī.
Var papildināt ar dillēm, ar desu utt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

No de facto līdz de iure Latvijas Republikas proklamēšanas 90.gadadienai veltīta izstāde

Izstādes patrons: Latvijas Valsts prezidents Valdis ZatlersLatvijas Republikas proklamēšanas 90.gadadienai veltītu pasākumu ietvaros no 2008.gada 14.novembra līdz 2009.gada 4.janvārim Latvijas...