Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-26

Vieglas piedevas

Sastāvdaļas:
tomāti
sīpoli
garšvielas
skābs krējums

Pagatavošana:
apcep sīpolus vēlamajā cietībā, piegriež tomātus, cep 2-4 min. pievieno garšvielas, samaisa, pievieno krējumu, burtiski pāris sekundes ļauj paburbuļot un krāmē šķīvī.
Var papildināt ar dillēm, ar desu utt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Normunds Rutulis piedāvā hausmūzikas albumu

1.maijā klajā nāks Normunda Rutuļa projekta N’Works debijas albums “Double B Tonality”, kas ir viens no pirmajiem latviešu “soulful house” stila mūzikas albumiem....