Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-26

Vieglas piedevas

Sastāvdaļas:
tomāti
sīpoli
garšvielas
skābs krējums

Pagatavošana:
apcep sīpolus vēlamajā cietībā, piegriež tomātus, cep 2-4 min. pievieno garšvielas, samaisa, pievieno krējumu, burtiski pāris sekundes ļauj paburbuļot un krāmē šķīvī.
Var papildināt ar dillēm, ar desu utt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

Normunds Rutulis piedāvā hausmūzikas albumu

1.maijā klajā nāks Normunda Rutuļa projekta N’Works debijas albums “Double B Tonality”, kas ir viens no pirmajiem latviešu “soulful house” stila mūzikas albumiem....