Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-26

Vieglas piedevas

Sastāvdaļas:
tomāti
sīpoli
garšvielas
skābs krējums

Pagatavošana:
apcep sīpolus vēlamajā cietībā, piegriež tomātus, cep 2-4 min. pievieno garšvielas, samaisa, pievieno krējumu, burtiski pāris sekundes ļauj paburbuļot un krāmē šķīvī.
Var papildināt ar dillēm, ar desu utt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Jauni talanti muzikālajā krodziņā Čau Rasma

Karstajam laikam iesākoties – restorāns, muzikālais krodziņš Čau, Rasma  aicina neaizmirst vecās tradīcijas  – baudot vakariņas dzīvās mūzikas pavadījumā!

Jau jūnijā...