Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Biezputra-Sēnīte

Sastāvdaļas:
1 glāze rīsu
saujiņa kaltētu sēņu
3 ēdamkarotes sviesta
1 sīpols
sāls

Pagatavošana:

Sēnes uz pāris stundām iemērcē aukstā ūdenī, tajā pašā ūdenī novāra, izņem, atdzesē un smalki sagriež. Sēņu novārījumam pieber sāli, pieliek sviestu, apceptu, smalki sagrieztu sīpolu un rīsus. Vāra 10-15 minūtes, tad pievieno sēnes, samaisa un ieliek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Cēsu skolniekiem mācīs Cēsu novada vēsturi

Ar Cēsu pilsētas domes ierosmi ir izveidota jauna mācību programma „Cēsu novada vēsture”, kas jau šogad tiks realizēta Cēsu pilsētas skolās. ...