Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Biezputra-šok!

Sastāvdaļas:
ūdens
cukurs+rūgtais kakao (pirms tam samaļ kafijas dzirnaviņās) vai arī parastais kakao ar cukuru
auzu vai piecgraudu pārslas
var pievienot rozīnes piens

Pagatavošana:

Ņem puslitru ūdens un liek vārīties. Kamēr vārās, ieber karstumizturīgā traukā kādas divas saujas pārslu, pieber kakao pulveri un, ja vēlas, arī rozīnes, samaisa. Pagaida, kamēr uzvārījies ūdens un to arī uzreiz uzlej uz pārslām. Samaisa, lai viss kakao izšķīst ūdenī, atstāj uz kādām 5 min, lai piebriest, pa to laiku nemaisa. Kad piebriedušas, izmaisa, pielej aukstu pienu un ēd.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

Dziedātāja Emi pavedina futbolistus

Šī gada 23.maijā izklaides un atpūtas centrā Riga Plaza norisinājās Ielu Futbola turnīru atklāšana. Pasākumā kopumā piedalījās 48 komandas. Tas ir sociāls projekts, kura mērķis ir...