Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Auzu pārslu biezputra

Sastāvdaļas:
80-100g auzu pārslu
2 lieli āboli
2 saujas rozīnes
½ l ūdens vai piena
medus pēc garšas
malts kanēlis pēc vēlēšanās
sāls

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Rozīnes rūpīgi nomazgā, pārlej ar ūdeni un uzbriedina. Auzu pārslas pārlej ar pusi no ūdens vai piena daudzuma un ari noliek uzbriest. Āboliem izņem serdes, nomizo un sagriež šķēlītēs. Liek katlā un sautē nelielā ūdens daudzumā pusmīkstus. pievieno rozīnes, auzu pārslas, atlikušo šķidrumu (vārītu!), pieber sāli, kanēli un apmaisot vāra 5 minūtes. Biezputru noņem no plīts un aizvākotu briedina vēl 10-15 minūtes. Gatavā biezputrā iemaisa medu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja vīnogas ieliksiet mikroviļņu krāsnī, tās pārsprāgs

Pasākumi

Goran Gora uzstāsies MOJO CAFÉ



Ceturtdien, 16. jūlijā,
plkst. 21:30 Mojo Cafe ar akustisko koncertu uzstāsies Goran Gora....