Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-27

Rīsu biezputra ar augļiem

200 g rīsu
25 g sviesta
500 g piena
50 g cukura
250 g svaigu ābolu
100 g žāvētu plūmju
50 g rozīņu
250 g ūdens
šķipsniņa sāls

Rīsus 10 min. pavāra verdošā ūdenī , pievieno sviestu , cukuru un sāli, verdošu pienu un vārīšanu turpina uz mazas liesmas.
Gandrīz gatavai biezputrai pieliek mazos gabaliņos sagrieztus ābolus , izmērcētas rozīnes un plūmes bez kauliņiem. Rīsu vietā var ņemt citus putraimus.
Putru var gatavot arī ar dārzeņiem , pievienojot tos sautētus gatavošanas beigās.
Labu ēstgribu !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

Regeja karaļi - Bob Marley’s band – „The Wailers“ atkal Tallinā!

Leģendārā grupa no Jamaikas „The Wailers“, kuras viens no dibinātājiem ir regeja kultūras karalis, populārais mūziķis Bobs Mārlijs, 14. jūlijā uzstāsies Piritas klostera drupās...