Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-26

Manna ar burkāniem

Sastāvdaļas:
0,5 Litri piena,
3 burkāni,
12 glāze mannas,
1 ēdamkarote cukura sāls,
ievārījums

Pagatavošana:
Katlā ielej pienu un uzliek vārīties.
Burkānus notīra , noskalo un sarīvē uz smalkās sakņu rīves.
Sarīvētos burkānus pievieno karstajam pienam .
Maisot pievieno mannu , cukuru un nedaudz sāls.
Vāra 10-15 min uz lēnas uguns .
Pasniedz siltu ar ievārījumu vai aukstu ar dzērveņu, jāņogu vai upeņu ķīseli.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

„Mana laimīgā sestdiena!”

16.augustā plkst. 14.00 Liepājas T/N Kurzeme 1.stāvā festivāla „Rock`n`Roll visām paaudzēm” rīkotāji, kopā ar TN „Kurzeme” organizē akciju „Mana laimīgā sestdiena!”. ...