Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-26

Manna putra

Sastāvdaļas:
2 glāzes piena
100 g ūdens
½ glāze manna
1 ēdamkarote cukura
1 tētjkaroke sāls

Pagatavošana:
Ielej katliņā ūdeni. Kad sāk vārīties, pievieno pienu. Pieber cukuru un sāli, izmaisa. Kad piens uzvārijies, noņem no uguns un pakāpeniski pievieno manna putru nepārtraukti maisot.
Kad viss iemaisīts, uzliekam atpakaļ uz uguns, turpinam maisīt. kad uzmet pāris burbuļus, ņemam nost no uguns. Gatavs!
Atstāj, lai padziest, jo putra turpinās uzbriest. Servē ar sviestu vai ievārījumu.



Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kuce
labi izdevās
19.01.2015. plkst. 15:56
Māra
Sanāca laba, paldies par recepti!
03.04.2014. plkst. 19:42
Melanija
Es ari taisiju un sanaca tiri labi nebij par biezu ne par salu vienkarsi vaig mazak neka pus glazi ar udeni.
05.11.2013. plkst. 20:19
mari
Es arī svēru ūdeni, kā receptē rakstīts un putra sanāca biez, bieza. Mērvienība glāze, arī ir apstrīdama. Man ir tikai kokteiļglāzes, nezinu kādu glāzi izmanto receptes autore. Nav jau krievu laiki, kad visiem mājās vienādas glāzes. :)
12.07.2013. plkst. 07:54
Lība L.V.
Man arī tada pabieza sanācā un diezgan sāļa! Bet tomēr diezgan garšīga!
12.06.2013. plkst. 10:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Izstāde „Latvijas Restauratoru biedrībai – 20”

No 11.06 - 11.07.2009. Rīgā, Mencendorfa namā skatāma Latvijas Restauratoru biedrības jubilejas izstāde. Tajā piedalās restauratori, kas pārstāv dažādas restaurācijas specializācijas....