Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Ceptas reņģes un kartupeļu biezenis ar mārrutkiem

500 g saldēta kartupeļu biezeņa ; 500 g reņģu ; 100 g kviešu miltu ; 400 g ūdens vai piena ; 3 ēdamk. mārrutku pastas ; sāls un pipari ; sviests vai margarīns.
Pagatavo kartupeļu biezeni , kā minēts pamācībā uz paciņas . Pievieno tam sāli un mārrutku pastu.
Samaisa sāli un piparus ar miltiem.
Apviļā reņģu filejas miltos un cep uz pannas. Gatavas pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Lai sokas ,

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sintija
Izklausās labi! :)
08.03.2010. plkst. 16:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 05. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmā pārtikas prece ar svītru kodu bija Wrigley’s košļājamā gumija

Pasākumi

Sāk Žana Mišela Žāra koncerta biļešu tirdzniecību

27.augustā tiks uzsākta franču leģendas un elektroniskās mūzikas pioniera ŽANA MIŠELA ŽĀRA (Jean Michel Jarre) Rīgas koncerta biļešu tirdzniecība....