Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Ceptas reņģes un kartupeļu biezenis ar mārrutkiem

500 g saldēta kartupeļu biezeņa ; 500 g reņģu ; 100 g kviešu miltu ; 400 g ūdens vai piena ; 3 ēdamk. mārrutku pastas ; sāls un pipari ; sviests vai margarīns.
Pagatavo kartupeļu biezeni , kā minēts pamācībā uz paciņas . Pievieno tam sāli un mārrutku pastu.
Samaisa sāli un piparus ar miltiem.
Apviļā reņģu filejas miltos un cep uz pannas. Gatavas pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Lai sokas ,

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sintija
Izklausās labi! :)
08.03.2010. plkst. 16:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

DISKO NAKTS NR.7 notiks 5. decembrī

Kamēr vasaras nakts ballītes rit pilnā sparā, sabiedrība L Tips jau plāno decembra grandiozāko balli. Tāpēc 5. decembris noteikti visiem jāatzīmē savā kalendārā, jo tieši tad...