Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-25

Cepti rīsi

2 gl. aukstu vārītu rīsu; 1 gl. gabaliņos sagrieztas vārītas gaļas vai cīsiņu; 2 olas; 3 ēdamk. augu eļļas ; 1 ēdamk. zaļumu; 1 sīpols vai 3 ēdamk. sīki sasmalcinātu sīpollociņu ; sāls.
Uz pannas sakarsē augu eļļu , pieliek rīsus un lēnu maisot cep 10 min. Tad pievieno sagriezto gaļu vai cīsiņus , sakultas olas , zaļumus un sāli. Visu apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.
Lai izdodas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Izdots Ingus Pētersons un Ziemeļlatvijas kameransambļa CD “Emīls Dārziņš un Volfgangs Dārziņš –Satikšanās”

“Satikšanās” – tā ir tēva un dēla Emīla un Volfganga Dārziņu, dziedātāja Ingus Pētersona un Ziemeļlatvijas kameransambļa satikšanās ne tikai mūzikā, bet arī dzīvē un mūžībā....