Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-25

Cepti rīsi

2 gl. aukstu vārītu rīsu; 1 gl. gabaliņos sagrieztas vārītas gaļas vai cīsiņu; 2 olas; 3 ēdamk. augu eļļas ; 1 ēdamk. zaļumu; 1 sīpols vai 3 ēdamk. sīki sasmalcinātu sīpollociņu ; sāls.
Uz pannas sakarsē augu eļļu , pieliek rīsus un lēnu maisot cep 10 min. Tad pievieno sagriezto gaļu vai cīsiņus , sakultas olas , zaļumus un sāli. Visu apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.
Lai izdodas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

Izdots grupas Vaidava labāko dziesmu albums!

No šodienas mūzikas ierakstu veikalos un Mp3 mūzikas portālā Doremi.lv ir pieejams leģendārās latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupas Vaidava labāko dziesmu albums “Tu būsi vēl”....