Lasītāju receptes

ladysany 2007-10-11

Pildīti tomāti ar sēnēm

Sastāvdaļas:
5 tomāti
Pildījumam:
½ glāzes sautētu sēņu
1 šķēle šķiņķa
1 sīpols
pētersīļa vai selerijas sakne
sāls, cukurs, maltie pipari

Kā pagatavot:
Tomātiem nogriež virsiņas un ar karoti izņem mīkstumu.
Šķiņķi un sīpolu smalki sagriež un atsevišķi apcep, selerijas sakni notīra un sasmalcina, no tomātiem izņemto mīkstumu saspaida biezenī un daļu no tā ar pārējiem produktiem pievieno katliņā izsautētām sēnēm. Pieliek sāli, cukuru, piparus un uz lēnas uguns 5 minūtes sautē. Masu pilda tomātos, virsū liek nogrieztās virsiņas, kārto dziļā pannā, pielej buljonu, kuram piejaukts atlikušais tomātu biezenis un liek cepeškrāsnī sautēties...

ps:Gatavo līdzīgi kā papriku ar malto gaļu;)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Krāsojam Lieldienu olas!

Raksturīgākā Lieldienu tradīcija latviešiem un arī citām tautām ir olu krāsošana. Pagāniskajā tradīcijā ola ir saules atgriešanās un auglības simbols, bet kristiešiem ola simbolizē...